Contact

Zo kunt u ons bereiken

Met het openbaar vervoer
BGSV is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle metro- en tramlijnen stoppen op korte loopafstand bij de haltes Beurs/Churchillplein en Eendrachtsplein. Vanaf treinstation Blaak is het 10 minuten lopen naar ons bureau en vanaf het Centraal Station 15 minuten.

Parkeren

Er wordt in het gehele centrum van Rotterdam betaald geparkeerd. Dichtstbijzijnde parkeergarages zijn in de Hartmansstraat 35 (Apcoa Parking) en Crispijnstraat 6 (Interparking Lijnbaan). Op straat parkeren is mogelijk maar niet aan te raden.

Met de auto

Als je rijdt met navigatie is het praktisch om het adres van de parkeergarage in te voeren.

Vanuit de richting Delft/Den Haag (A13) of Schiedam/Hoek van Holland (A13-A20)
Op de A13 neem je de afslag Centrum/Hillegersberg (14 Schieplein) en volg je de borden Centrum. Rij via de Schieweg/Schiekade naar het Hofplein. Op het Hofplein rechtdoor de Coolsingel op. De Coolsingel afrijden en na 716 meter rechts afslaan naar de Westblaak. Na 76 meter linksaf voor garage in de Hartmansstraat of rechtsaf voor garage Crispijnstraat.

Vanuit Gouda/Utrecht (A20) of Dordrecht/Breda (A16)
Op de A16 neem je de afslag Centrum (afrit 25). Je komt op de Abram van Rijckevorselweg en vervolgens op de Maasboulevard (s107). Rechts afslaan naar de Oostmolenwerf (s100). Na 327 meter op het Oostplein linksaf naar Burgemeester van Walsumweg. Ongeveer 1,5 km rechtdoor (Blaak/Westblaak). Bij de stoplichten linksaf voor garage in de Hartmansstraat of rechtsaf voor garage Crispijnstraat.

Vanuit Rotterdam Zuid
Borden Kop van Zuid, Maasbruggen en Erasmusbrug volgen. Na de Erasmusbrug rechtdoor de Schiedamsedijk op. Op het Churchillplein linksaf naar de Westblaak. Bij de stoplichten linksaf voor garage in de Hartmansstraat of rechtsaf voor garage Crispijnstraat.